Студија за воспоставување на зелени коридори - Град Скопје

околу двете страни на Камениот мост (Генерален регулационен план од 1914 год. на арх. Димитрије Леко и на арх. Јосиф Михајловиќ од 1929 година).

Студија за воспоставување на зелени коридори - Град Скопје - Сродни документи

Ова веб локација користи колачиће како би осигурала најбоље искуство на нашој веб локацији.