Снешка ЛАКАЛИСКА ЕРУСАЛИМСКА ИКОНА - Kalamus

реплика на Гетсиманската плаштаница од Еру- салим. Иконографски на иконата во две нивоа е претставен моментот кога Богородица ќе биде.

Снешка ЛАКАЛИСКА ЕРУСАЛИМСКА ИКОНА - Kalamus - Сродни документи

Ова веб локација користи колачиће како би осигурала најбоље искуство на нашој веб локацији.